Pravidelne užívanie vitamnínu U, ktorý sa nachádza v zelenej zelenine, vaječnom žltku, ovoci, kuracom alebo hovädzom mäse, alebo v kapuste je vyborný v boji proti žaludočným vredom.
Vitamín U má vplyv na vylučovanie a tvorbu žalúdočnej kyseliny, enzymatickej funkcie a celý črevný trakt. Posilňuje náš imunitný a tráviaci systém a napomáha k detoxikácii organizmu. Má však aj ďalšie širokospektrálne účinky. Zmierňuje diabetes, podporuje regeneráciu pri hemoroidoch, posilňuje oslabený organizmus a pôsobí aj ako prírodné antidepresívum.
Vitamín U je výživový doplnok s priaznivým vplyvom na správnu funkciu zažívacieho traktu, najmä žalúdka.
Vitamín U je derivát aminokyseliny metionínu. Je to čisto prírodná látka vyskytujúca sa v kapuste, listoch zelenej zeleniny a v žĺtku. Má priaznivý vplyv na správnu funkciu zažívacieho traktu, najmä žalúdka. Jedna dávka obsahuje 500 mg účinnej látky Methyl-methionin sulfonium chloridu (dehydrovaná forma šťavy z kapusty).
Vitamín U (methyl-methionin sulfonium chlorid):
prispieva k normálnej funkcii tráviacej sústavy
Odporúčané dávkovanie:
1 – 2 kps 1 krát denne počas jedla